دریافت ویزای اندونزی

سفارت کشور اندونزی برای کسانی که قصد گردش در این کشور را دارند، ویزای توریستی صادر می‌کند. مثل خیلی از کشورهای دیگر، برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی لازم نیست وقت مصاحبه بگیرید یا خودتان به سفارت مراجعه کنید. شما می‌توانید تمام مراحل گرفتن ویزای توریستی اندونزی را به کارگزار ویزا بسپارید. زورق کارگزار ویزای توریستی اندونزی است. در ساعات اداری با۴۹۰۲۶ تماس بگیرید تا همکاران ما در زورق شما را برای گرفتن ویزای توریستی راهنمایی کنند.

انواع ویزای اندونزی

سفارت اندونزی در تهران برای مسافرهای ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید چهارده روز در خاک این کشور باشید.

  • ویزای توریستی اندونزی بعد از صدور به مدت ۲ ماه معتبر است.
  • ویزای توریستی اندونزی یک بار ورود است. حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید.
  • نمی‌توانید ویزای توریستی اندونزی را تمدید کنید.
  • با ویزای توریستی اندونزی اجازه‌ی کار، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را ندارید.

مدارک لازم برای ویزای اندونزی

برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی در مرحله‌ی اول باید مدارکتان را آماده کنید. سفارت اندونزی برای صدور ویزای توریستی مدارک زیادی از شما نمی‌خواهد. مدارک لازم برای ویزای اندونزی را آماده

کنید و به کارگزار ویزا تحویل دهید:

۱. اصل پاسپورت

۲. کپی همه‌ی صفحات شناسنامه

۳. دو قطعه عکس ۴*۳

۴. گواهی تمکن مالی به مبلغ بیش از ۱۰ میلیون

۵. فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی

۶. رزرو بلیط هواپیما

۷. تائیدیه رزرو هتل

  • پاسپورت باید دست‌کم شش ماه اعتبار داشته باشد.
  • کپی صفحات شناسنامه باید در برگه‌ی A۴ باشد.
  • عکس‌ها باید جدید، رنگی و با زمینه‌ی سفید باشند.
  • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی صادر شده باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند.
  • فرم مشخصات فردی را می‌توانید از زورق بخواهید.
  • تاریخ رفت و برگشت بلیطی که رزرو می‌کنید باید با تاریخ درخواستی برای ویزا مطابقت داشته باشد؛ در غیر این‌صورت ویزای شما طبق بلیط رزرو شده صادر می‌شود.
  • رزرو هتل هم مانند بلیط هواپیما باید مطابق زمان درخواست شده برای ویزا باشد. اگر برای مدتی کمتر از زمان درخواستی خود هتل رزرو کرده باشید، برای بیش از آن زمان به شما ویزا نمی‌دهند.

قیمت ویزای اندونزی

مرحله‌ی دوم در گرفتن ویزای توریستی اندونزی پرداخت هزینه‌ی ویزا است. قیمت ویزای اندونزی بسته به نوع ویزایی که درخواست می‌کنید و نرخ روزانه ارز، متفاوت است. در حال حاضر قیمت ویزای اندونزیِ چهارده روزه‌ی عادی ۳۴۰.۰۰۰ تا ۳۶۰.۰۰۰ تومان است. برای ویزای توریستی چهارده روزه‌ی فوری هم باید حدود ۹۲۰.۰۰۰ تا ۹۴۰.۰۰۰ تومان هزینه کنید.

ویزای اندونزی چند روزه صادر می‌شود؟

قدم سوم در گرفتن ویزای توریستی اندونزی انتظار برای صدور آن است. برای اینکه بدانید ویزای اندونزی چند روزه صادر می‌شود اول باید نوع ویزای خود را انتخاب کنید. اگر در هنگام درخواست، ویزای عادی توریستی را انتخاب کرده باشید، باید ۷ روز کاری منتظر صدور ویزای خود بمانید. در صورتی که ویزای فوری توریستی را انتخاب کرده باشید این زمان کمتر می‌شود. برای ویزای توریستی فوری تنها ۲ تا ۳ روز کاری زمان لازم دارید.

  • منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت اندونزی در تهران است.

سفارت اندونزی در تهران کجاست؟

آدرس سفارت اندونزی در تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، پلاک ۱۸۰ است. برای ارتباط با این سفارت می‌توانید با شماره تلفن‌های سفارت اندونزی، ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۵۵۳۶۵۵ و ۸۸۷۱۷۲۵۱ تماس بگیرید یا با آدرس ای‌میل tehran.kbri@kemlu.go.id مکاتبه کنید. سفارت اندونزی در تهران در روزهای شنبه و یک‌شنبه تعطیل است.

با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.