ویزای آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی برای مسافرانی صادر می‌شود که قصد گردش در این کشور را دارند. مثل خیلی از کشورهای دنیا برای گرفتن ویزای توریستی آفریقای جنوبی لازم است که وقت مصاحبه داشته باشید. وقت مصاحبه‌ی حضوری سفارت آفریقای جنوبی را زورق به‌عنوان کارگزار ویزای توریستی این کشور برای شما می‌گیرد. بعد از آن، لازم است خودتان در وقت تعیین شده به سفارت بروید و مدارکتان را تحویل بدهید و برای صدور ویزا انگشت‌نگاری شوید. برای گرفتن وقت مصاحبه‌ی سفارت آفریقای جنوبی در ساعات اداری با شماره‌ی ۷۵۹۶۲ تماس بگیرید تا همکاران ما در زورق شما را راهنمایی کنند.

انواع ویزای آفریقای جنوبی

سفارت آفریقای جنوبی در تهران برای مسافران ایرانی ویزاهای توریستی ۱۴ روزه و یک ماهه صادر می‌کند.

  • ویزای توریستی آفریقای جنوبی از زمان صدور به مدت ۲ ماه معتبر است.
  • با ویزای توریستی ۱۴ روزه می‌توانید ۱۴ روز و با ویزای توریستی یک ماهه می‌توانید یک ماه در آفریقای جنوبی بمانید.
  • ویزای توریستی آفریقای جنوبی یک‌ بار ورود است. اگر پیش از تمام شدن اعتبار ویزا از این کشور خارج شوید، باید دوباره درخواست ویزای توریستی بدهید.
  • با ویزای توریستی آفریقای جنوبی، حق کار و تجارت در این کشور را ندارید.
  • ویزای توریستی آفریقای جنوبی قابل تمدید نیست و پس از پایان زمان ویزا باید این کشور را ترک کنید.

مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی

بعد از گرفتن وقت سفارت، مرحله‌ی اول برای گرفتن ویزای توریستی آفریقای جنوبی، آماده کردن مدارک برای حضور در مصاحبه و انگشت‌نگاری است. مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی را باید در روز مصاحبه همراهتان داشته باشید:

۱. اصل پاسپورت

۲. دو قطعه عکس ۴*۳

۳. فرم مشخصات فردی

۴. تمکن مالی بالای ۱۰ میلیون تومان

۵. پرینت گردش حساب سه ماهه

۶. گواهی اشتغال به کار

۷. رزرو هتل برای تمام مدت سفر

۸. رزرو پرواز رفت و برگشت

۹. مبلغ ۵۷ یورو پول نقد

  • پاسپورت باید دست‌کم شش ماه اعتبار داشته باشد.
  • فرم مشخصات فردی را می‌توانید از زورق بخواهید.
  • گواهی تمکن مالی و گردش حساب باید جدید و حداکثر ۳ روز قبل از تاریخ مصاحبه‌ حضوری سفارت آفریقای جنوبی صادر شده باشند.
  • گواهی تمکن مالی، پرینت گردش حساب و گواهی اشتغال به کار باید به زبان انگلیسی باشد.
  • گواهی تمکن مالی و گردش حساب باید توسط بانک صادرکننده مهر شود.
  • اگر رزرو هتل و پرواز کمتر از زمانی باشد که برای ویزا درخواست می‌دهید، طبق همان تاریخ رزرو شده به شما ویزا داده می‌شود.

قیمت ویزای آفریقای جنوبی

مرحله‌ی دوم برای گرفتن ویزای توریستی آفریقای جنوبی پرداخت هزینه‌ی ویزا است. در این مرحله علاوه بر پرداخت ۵۷ یورو به سفارت آفریقای جنوبی در روز مصاحبه، باید هزینه‌ی جداگانه‌ای به کارگزار ویزا بپردازید. هزینه‌ی ویزای توریستی آفریقای جنوبی با توجه به قیمت روز ارز، تغییر می‌کند. در حال حاضر قیمت ویزای آفریقای جنوبی ۱۴ روزه و یک ماهه چیزی حدود ۳۷۰.۰۰۰ است.

  • در صورت رد شدن درخواست ویزای توریستی آفریقای جنوبی، هزینه‌ی ویزا به متقاضی بازگردانده نمی‌شود.

ویزای آفریقای جنوبی چند روزه صادر می‌شود؟

ویزای توریستی آفریقای جنوبی ۱۴ روز کاری بعد از زمان مصاحبه صادر می‌شود.

  • منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت آفریقای جنوبی در تهران است.
  • این زمان برای ویزای ۱۴ روزه و یک ماهه یکسان است.
  • ویزای توریستی آفریقای جنوبی به صورت فوری صادر نمی‌شود.

سفارت آفریقای جنوبی در تهران کجاست؟

آدرس سفارت آفریقای جنوبی در تهران خیابان ولیعصر، باغ فردوس، خیابان یکتا، پلاک ۵ است. شماره تلفن سفارت آفریقای جنوبی در تهران هم ۲۲۷۰۲۸۶۶ است. برای تماس با این سفارت یا مراجعه‌ی حضوری باید روزهای دوشنبه تا جمعه اقدام کنید. برای تماس با بخش ویزا و کنسولی هم می‌توانید با شماره‌ی ۲۲۷۱۹۵۱۶ تماس بگیرید. سفارت آفریقای جنوبی در روزهای شنبه و یک‌شنبه تعطیل است.

با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.