ویزای توریستی سنگاپور

رفت و برگشت از ۲,۱۸۹,۰۰۰ تومان

هتل از شبی ۲۱۲,۵۰۰ تومان

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

به دلیل شرایط خاص ویزای سنگاپور، زورق امکان درخواست و گرفتن این ویزا را برای متقاضیان ندارد.

مدارک مورد نیاز


کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ بازگشت از سفر باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

پنج: واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
توجه داشته باشید که اعتبار ویزا مطابق تاریخ واچر هتل خواهد بود.

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور ۱۰۰ دلار است و صدور آن، سه هفته کاری زمان می‌برد.

با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.