ویزای توریستی آفریقای جنوبی

رفت و برگشت از ۳,۸۸۸,۵۰۰ تومان

هتل از شبی ۱۶۸,۴۰۰ تومان


ویزای توریستی آفریقای جنوبی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان ویزای توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.
با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت آفریقای جنوبی در تهران انجام می‌شود. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور آفریقای جنوبی وجود ندارد. برای تقاضای ویزا مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

آدرس سفارت آفریقای جنوبی در تهران: تجریش، خیابان ولیعصر، خیابان فلاحی، خیابان یکتا، شماره ٥.
تلفن: ٢٢٧٧٠٢٨٦ـ٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. فرم تقاضای ویزای آفریقای جنوبی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بگیرید. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده باشد و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بگیرد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

مدارک مورد نیاز


همه مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده تهیه کنید.

سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه‌ی جواز کسب و یا کارت بازرگانی


شش: مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.


هفت: ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی


هشت: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد آفریقای جنوبی

نه: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ده: کل هزینه‌ی ویزا که ١٥٠٠٠٠ تومان برای هر نفر است.

معمولاً بررسی مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته طول می‌کشد.

چنان چه هتل یا پرواز را از طریق زورق خریده باشید، زورق به عنوان کارگزار ویزا را برای شما اقدام می‌کند.

با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.