ویزای توریستی سنگاپور

رفت و برگشت از ۲,۴۵۷,۱۰۰ تومان

هتل از شبی ۸۴,۳۰۰ تومان

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز


کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.