ویزای ایتالیا

رفت و برگشت از ۱,۲۳۸,۸۰۰ تومان

هتل از شبی ۸۵,۹۰۰ تومان

ویزای توریستی ایتالیا مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در ایتالیا دارید، این نوع ویزای ایتالیا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزا بستگی به تصمیم سفارت ایتالیا و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای ایتالیا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای ایتالیا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.

چطور برای ویزای ایتالیا اقدام کنیم؟

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت ایتالیا در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت ایتالیا دریافت کنید. برای گرفتن وقت ویزای ایتالیا باید به صورت آنلاین اقدام کنید. سایت www.italianembassy.ir تمام وقت‌های موجود آینده سفارت ایتالیا را لیست کرده و می‌توانید از بین وقت‌های موجود، تاریخ موردنظرتان را انتخاب کنید. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت ایتالیا برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه برای ویزای ایتالیا حاضر باشید. تمام مدارک را باید به صورت کاغذی همراه داشته باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزای ایتالیا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران

خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره ۱۵
تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی ۳
سایت سفارت ایتالیا: www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۴- ۸

ویزای ایتالیا شامل مقررات و شرایط ویزای شینگن است. زورق کارگزار ویزای شنگن نیست. مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که خودتان شخصا برای ویزای شینگن اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا



مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

۱. شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

۵. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت ایتالیا ارائه شود.

۷. ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
۹. رزرو هتل در یک یا چند شهر ایتالیا برای کل مدت اقامت
۱۰. بیمه مسافرتی
توجه: متقاضیان ویزای ایتالیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در ایتالیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در ایتالیا انجام دهد.

نکاتی ضروری درباره درخواست ویزای ایتالیا

اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم ویزای ایتالیا را پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.

زمان و هزینه صدور ویزای ایتالیا



بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزای ایتالیا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت ایتالیا باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای ایتالیا ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت ایتالیا پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.