ویزای یونان

رفت و برگشت از ۱,۴۸۶,۸۰۰ تومان

هتل از شبی ۴۵,۸۰۰ تومان

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

آدرس سفارت یونان در تهران: خیابان آفریقا، بلوار ‌اسفندیار، پلاک ۴۳‌
تلفن : ‌۲۲۰۵۳۷۸۴‌، ‌۲۲۰۵۰۵۳۳‌۔۰۲۱
سایت سفارت یونان : www.ypex.gov.gr/tehran

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است؛ جهت درخواست ویزای یونان، فرم مربوطه را باید از وب‌سایت سفارت یونان دانلود کنید.
توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

زورق کارگزار ویزای شنگن نیست. مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.


مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان


مدارکی که باید علاوه بر فرم، در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتما دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

  • ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
  • در صورت لزوم، رزرو هتل در یونان برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.

زمان لازم برای صدور ویزای یونان

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.
با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.