ویزای آلمان

رفت و برگشت از ۹۹۱,۳۰۰ تومان

هتل از شبی ۳۰,۳۰۰ تومان

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت.
برای تقاضای ویزای آلمان -ویزای کشورهای شنگن- حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب‌سایت سفارت آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان -از می تا اکتبر- و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت آلمان چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دست کم دو هفته زمان می‌برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

آدرس سفارت آلمان در تهران : خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠
تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ـ٠٢١
سایت سفارت آلمان: www.teheran.diplo.de

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وب سایت سفارت آلمان دانلود یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزای باید در دو نسخه تکمیل شود.

زورق کارگزار ویزای شنگن نیست؛ مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.



مدارک مورد نیاز برای ویزای آلمان


مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ شما در سفارت آلمان می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ رسمی انگلیسی شده باشند.
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شینگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

  • ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

  • بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.

  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان

  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ هتل در آلمان برای کل مدت اقامت


برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزای سفارت آلمان دارید که می‌توانید اینترنتی و یا به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.

زمان لازم برای صدور ویزای آلمان


بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزای آلمان دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان در تهران، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای آلمان هستید یا خیر.
با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.