ویزای فرانسه

رفت و برگشت از ۸۳۵,۹۰۰ تومان

هتل از شبی ۱۸۲,۷۰۰ تومان

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید، این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی فرانسه بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای فرانسه، سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای فرانسه مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.

چطور برای دریافت ویزای فرانسه اقدام کنیم؟

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید. فرم تکمیل شده را به آدرس ایمیل rdv.teheran-amba@diplomatie.gouv.fr ارسال کنید و منتظر جواب سفارت برای نوبت‌دهی باشید. در حال حاضر سفارت فرانسه فقط به صورت ایمیلی وقت ملاقات را تعیین می‌کند. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه ویزای فرانسه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزای فرانسه بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

آدرس سفارت فرانسه در تهران

خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴
تلفن سفارت فرانسه: ۶۴۰۹۴۰۰۰۔۰۲۱
آدرس اینترنتی : www.ambafrance-ir.org
ساعت کاری سفارت فرانسه: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۶-۹

ویزای فرانسه شامل مقررات و شرایط ویزای شینگن است. زورق کارگزار ویزای شنگن نیست. مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که خودتان شخصا برای ویزای شنگن اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه



مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده، علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای فرانسه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

۱. شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزای فرانسه چاپ خواهد شد.

۵. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا فرانسه
- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.

۷. ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
۹. رزرو هتل در یک یا چند شهر فرانسه برای کل مدت اقامت
۱۰. بیمه مسافرتی
توجه: متقاضیان ویزای فرانسه باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص، مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

نکاتی ضروری درباره درخواست ویزای فرانسه

اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم ویزای فرانسه را پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.
برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.

زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه



بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزای فرانسه معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت فرانسه پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید، تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ویزای فرانسه ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای فرانسه ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست ویزای فرانسه و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.
با عضویت در خبرنامه زورق از تخفیف‌های ویژه، جشنواره‌های خرید، رویدادهای مهم دنیای سفر و گردشگری باخبر شوید.